Monday, July 22, 2013

LAMA

Hai. Shafyka Roslan here.

Ehh, hai guys.Rasa macam dah lama tak update belog ni. Haish. Rindu.Bila dah lama tak update, rasa macam banyak benda nak cerita.


Tapi.


Rasanya macam takpayah cerita kat belog pun boleh.Kan?Apalah.Sikit-sikit nak luahkan dekat belog.Bosan rasanya.


Dulu bolehlah.Time fefeeling romantik and time tu yang penting tengah berpunya.


Sekarang.Belagak kejap.Belagak single.Ehh !Tak ahh.Mana ada.Biarlah benda tu rahsia.


Ikutkan hati macam nak delete the entire belog ni.


Tapi rasa macam rugi.


Sebab...Bukan senang nak menulis.Menulis dengan mengarang ayat dalam satu masa merupakan satu yang payah.


Well. Korang mestilah pernah rasa kan. Susah payah menulis sambil dalam otak nak mengarang.Ye ahh. Mengarang ayat sebelah lepas ayat sebelum bernoktah.


Rileks.Walaupun kadang-kadang idea tu lambat datang.Kita sabar.Watlek, watdek, watpis.Weeehuuu.


Idea tu ada.Tunggu je dia datang. Okbaii.


p/s     :  gian nak mencarut dekat belog dah lepas. :) 

No comments:

Post a Comment